Monipuolinen ja osaava ihminen

Olen miesolettu, liikun Hamina-Helsinki akselilla  ja minulla on puoliso. Matka yhdessä on kestänyt jo lähes 30 vuotta. Minulla on joissakin asioissa todella pitkä pinna. Osaan rakastaa ja välitän aidosti muista ihmisistä, eläimistä ja luonnosta. Temperamentissäni on myös terrierimäistä ärhäkkyyttä tarvittaessa, mutta lepyn nopeasti. Nauran ja itken yhtäaikaa, se on osa karjalaista verenperintöäni. Tosin toinen puoli luonteestani on pohjois-pohjanmaan lakeuksien muovaama.  Vakaa ja vankkumaton. Hiljaisuus ei ole hyveeni, mutta pidän siitä kun olen yksin. Metsässä rauhoitun totaalisesti, kaupungissa olen energinen.

Työtehtävissäni olen toiminut niin markkinointitehtävissä, ITC-kouluttajana ja ohjaajana sekä nuorille että aikuisille,  tapahtuma- ja teatterituottajana, ääni- ja valosuunnittelijana sekä näyttömömestarina.  Olen myös teatterialan freelancer jolla on vahva tekninen tausta. Yritysmaailma on tullut tutuksi puolisoni kautta. Olen kuullu sanottavan että jos puoliso on yrittäjä niin olet tavallaan sinäkin, se on aika totta.
Olen yleensä laskuttanut työstäni mikroyrittäjäpalvelujen kautta, freelancerina.

Nyt opiskelen Aalto Yliopiston Aalto Pro koulutuksessa digimarkkinoinnin osaajaksi ja valmistun marraskuussa 2019.

Alla osaamisalueitani:

  • Teen digimarkkinointia ja luovaa sisällöntuotantoa. Kirjoitan ja kuvaan mielelläni. (Intohimoni musiikin ja lyriikan ohella)
  • Luon nettisivuja WordPress alustalle. (Kyllä muutkin julkaisuohjelmat menee, mutta vaatii hieman muistin palautusta ja treeniä) Staattiset sivut teen mieluiten Adobe Dream Weaverilla.
  • Valokuvaan ja videoin, teen graafista suunnittelua. Photoshop on minulle natiivi työkalu, myös Illustrator ja InDesign sujuu.
  • Korjaan tietokoneet ja asennan ohjelmistot
  • Koulutan ja annan tukea tietokoneiden sekä ohjelmistojen käytössä
  • Teatterityössä miksaan, valaisen ja toimin näyttämöhenkilönä. Tai vaikka jokin pieni roolikin onnistuu.
  • Laulan ja soitan kitaraa sekä sähköbassoa, vedän vaikka lauluillan tarvittaessa
  • Sävellän ja sanoitan kevyttä musiikkia, soitan kitaraa, bassoa ja laulan.

Ota yhteyttä minuun kun tarvitset ihmistä työhön inhimillisellä otteella ja taidolla.